Miniekspress

OM MINIEKSPRESS

Miniekspress ble etablert i Sandefjord i 1979 av Kjell Skatvedt som Miniekspress Vestfold AS, med varebiler og reservedeler til bilverksteder som første satsningsområde.

Miniekspress ble etablert i Sandefjord i 1979, og holder til i ny terminal på Borgeskogen i Stokke, Vestfold. Terminalen er moderne, har kjøle- og fryselager, samt varmelager.

Miniekspress Thermo Tromsø ble etablert i 2011, basert på en målsetting om å bli landsdekkende med et nettverk i de nordligste fylkene. Etter at vi overtok Hako Transport AS i 2015 har også dette styrket vår posisjon i Nord-Norge.

Vårt primærområde vil også i framtiden være distribusjon, ekspress og kundetilpassede transportløsninger. Konsernet eier og driver 150 moderne laste-enheter og omsetningen i 2017 lå på 265 millioner kroner.

Mål for framtiden

  • Vi skal være den mest pålitelige logistikkleverandøren mellom Østlandet og Nord-Norge, og vi skal ivareta og bygge videre gode partnerskap med bedrifter som har troen på at kvalitet og pålitelighet lønner seg.
  • Vi skal bygge relasjoner med kunder og samarbeidspartnere slik at vi sammen kan skape de beste løsningene.
  • Vi skal opprettholde stor effektivitet på materiell og ansatte, og vi skal ha sterkt fokus på lave administrasjonskostnader.
  • Vi skal ha fokus på at alle ansatte har et stort engasjement for transport og logistikk og vi skal bygge viktige relasjoner mellom private og lokale samarbeidspartnere.