Miniekspress

OM MINIEKSPRESS

Miniekspress ble etablert i Sandefjord i 1979 av Kjell Skatvedt som Miniekspress Vestfold AS, med varebiler og reservedeler til bilverksteder som første satsningsområde.

Miniekspress ble etablert i Sandefjord i 1979 og holder i dag til i ny og moderne terminal på Borgeskogen i Stokke, Vestfold, med kjøle- og fryselager, samt varmelager. Herfra distribueres betydelige mengder dagligvarer via daglige distribusjonsruter til Østlandet og resten av Norge.

Miniekspress Thermo Tromsø ble etablert i 2011, basert på en målsetting om å bli landsdekkende med et nettverk i de nordligste fylkene. Etter etableringen av Miniekspress Finnmark i 2015 har selskapets posisjon i Nord-Norge styrket seg ytterligere. I dag har Miniekspress avdelinger både i Mo i Rana, Harstad og Tana i tillegg til Tromsø og Lakselv som ble etablert i hhv. 2011 og 2015.

Miniekspress-konsernet ble i 2019 en del av Nor-log Gruppen, og vårt primærområde vil også i framtiden være distribusjon, ekspress og kundetilpassede transportløsninger med krav til temperaturkontroll og høy presisjon. Konsernet eier og driver 190 moderne laste-enheter og omsetningen i 2020 lå på ca. 420 millioner kroner.

Mål for framtiden

  • Vi skal være den mest pålitelige logistikkleverandøren mellom Østlandet og Nord-Norge, og vi skal ivareta og bygge videre gode partnerskap med bedrifter som har troen på at kvalitet og pålitelighet lønner seg.
  • Vi skal bygge relasjoner med kunder og samarbeidspartnere slik at vi sammen kan skape de beste løsningene.
  • Vi skal opprettholde stor effektivitet på materiell og ansatte, og vi skal ha sterkt fokus på lave administrasjonskostnader.
  • Vi skal ha fokus på at alle ansatte har et stort engasjement for transport og logistikk og vi skal bygge viktige relasjoner mellom private og lokale samarbeidspartnere.