Nord-Norge

MINIEKSPRESS NORD-NORGE

Miniekspress Nord-Norge ble etablert i 2011 med totalt 10 ansatte og 4 egne biler som gikk i faste ekspressruter fra Oslo til Tromsø. Dette har utviklet seg til at vi i dag laster fra Østlandet til Nord-Norge alle ukedager.

Vi startet i 2011 med totalt 10 ansatte og 4 egne biler som gikk i faste ekspressruter fra Oslo til Tromsø. Dette har utviklet seg til at vi i dag laster fra Østlandet til Nord-Norge alle ukedager. Våre dyktige sjåfører er bosatt i Oslo, Sverige og i Nord-Norge, og vi har laget et opplegg som er veldig bra med tanke på arbeidstider og friordninger. Med sjåførbytte underveis blir vi veldig effektive og presise på framføringstider. Fra Tromsø distribuerer vi kjøl/frys/tørrvare til hele Troms. Siden juni 2015 har vi vært til stede i Lakselv gjennom etableringen av Miniekspress Finnmark AS. I siste kvartal 2016 sto vår nye terminal klar på flyplassen i Lakselv. Denne er topp moderne med alle temperatursoner og har muligheter for omlasting og lagring, samt muligheter for å ekspedere gods inn og ut fra flyplassen. Terminalen har blitt et viktig logistikk-knutepunkt for dagligvarer inn til Finnmark og sjømat som skal eksporteres ut fra distriktet. Våren 2020 opprettet vi også en avdeling i Tana for enda mer effektiv transport og distribusjon i Øst-Finnmark. Vi har nå avganger fra Østlandet inn i Finnmark via Lakselv og Tana for distribusjon ut i hele Finnmark med kjøl/ frys/ tørrvare.

Vi har også etablert egne avdelinger i Harstad og Mo i Rana med flere ukentlige avganger fra Østlandet. Sammen med dyktige samarbeidspartnere distribuerer vi kjøl / frys / tørrvarer til Helgeland, Vesterålen, Lofoten og resten av Nordland. Totalt har vi om lag 100 ansatte i Nord-Norge som ønsker å gjøre din hverdag litt mer forutsigbar på grunn av vår punktlighet!